Administratie Medewerker

Als Administratie Medewerker bij Pelican ICT ben je verantwoordelijk voor het beheren en organiseren van administratieve taken. Je speelt een cruciale rol in het handhaven van een geordende en gestructureerde administratie, je zorgt ervoor dat documenten en informatie accuraat worden bijgehouden en op tijd worden verwerkt. Bij Pelican ICT hechten we veel waarde aan nauwkeurigheid en efficiëntie, en jouw bijdrage aan een soepele administratieve ondersteuning is van groot belang.

Wij zijn op zoek naar…

een medewerker met de volgende eigenschappen!

Teamspeler

Onze ideale kandidaat gedijt goed in teamomgevingen en werkt graag samen met collega’s en andere afdelingen binnen de organisatie. Je deelt kennis en ondersteunt je team bij complexe netwerkprojecten.

Leergierig

Je bent altijd op zoek naar nieuwe kennis en technologieën om je vaardigheden te verbeteren en relevant te blijven in een snel evoluerend vakgebied. Je streeft ernaar om innovatieve oplossingen te ontdekken en toe te passen.

Klantgericht Denken

We verwachten dat je klantgericht bent en de behoeften van onze gebruikers begrijpt en dit gebruikt om een betrouwbare netwerkervaring te bieden.

Verantwoordelijk

We hechten veel waarde aan verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Het nakomen van afspraken en taken draagt bij aan het succes van onze projecten en klanttevredenheid.

Communicatief Vaardig

Communicatie is de sleutel tot effectieve samenwerking en klantenservice. We verwachten dat onze teamleden uitblinken in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.

Representatief

Wij geloven dat een professionele uitstraling en houding een positieve impact hebben op onze klantrelaties. Daarom verwachten we dat onze medewerkers representatief zijn en een goede vertegenwoordiging zijn van ons bedrijf.

Als je denkt dat je over deze eigenschappen beschikt en je wilt aansluiten bij ons dynamische team, horen we graag van je.

Organisatorische Vaardigheden

Sterke organisatorische vaardigheden om documenten, informatie en kantoorprocessen efficiënt te beheren.

Nauwkeurigheid

Hoge mate van nauwkeurigheid bij gegevensinvoer en documentbeheer om fouten te minimaliseren.

Communicatieve Vaardigheden

Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden om effectief te kunnen communiceren binnen het team en met externe contacten.

Computergeletterdheid

Basiskennis van computerprogramma’s zoals Microsoft Office en de mogelijkheid om snel nieuwe software en tools te leren.

Tijdsmanagement

Het vermogen om prioriteiten te stellen, deadlines te beheren en taken efficiënt af te handelen.

Klantenservicevaardigheden

Het vermogen om vriendelijk en professioneel te reageren op vragen en verzoeken van klanten of partners.

 

Je bent in het bezit van rijbewijs B, omdat sommige taken op andere locaties plaatsvinden.

Professionele Groei

We ondersteunen jouw professionele ontwikkeling en bieden kansen voor training en certificeringen om jouw vaardigheden te verbeteren.

Uitdagende Werkomgeving:

Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin innovatie en technologie voorop staan.

Ervaring opdoen:

Deze rol biedt uitgebreide mogelijkheden om praktische ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Professionele Uitrusting:

Jouw succes is onze prioriteit. Daarom stellen we hoogwaardige apparatuur en gadgets tot je beschikking. Denk hierbij aan een laptop, monitoren, ruime werkplek, enzovoort. We zorgen ervoor dat je hebt wat je nodig hebt om je werk efficiënt en comfortabel uit te voeren.

Documentatie en Archivering 

Zorgen voor een georganiseerd systeem voor het bijhouden en archiveren van belangrijke zakelijke documenten, zoals facturen, contracten en correspondentie.

Gegevensinvoer en Beheer

Nauwkeurig en tijdig invoeren van gegevens in databases of systemen en ervoor zorgen dat gegevens up-to-date zijn.

Agendabeheer

Beheren van afspraken, vergaderingen en evenementen voor teamleden of managers.

Telefonische en E-mailcommunicatie

Beantwoorden van telefoongesprekken en e-mails, doorverwijzen naar de juiste contactpersonen en opvolgen van berichten.

Voorraadbeheer

Bijhouden van kantoorbenodigdheden, bestellen van voorraad indien nodig en zorgen voor de beschikbaarheid van benodigdheden.

Kostenbeheer

Bijhouden van kosten en onkosten en het helpen bij het beheer van het administratieve budget.

Archiveren en Back-up van Documentatie

Zorgen voor een veilige opslag van belangrijke documenten en het maken van back-ups om verlies van gegevens te voorkomen.