Microsoft 365

 Microsoft 365 is een complete suite van productiviteitstools voor zakelijke en privégebruikers. Het biedt een uitgebreide reeks toepassingen, waaronder Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams, en is beschikbaar als abonnement op basis van een maandelijks of jaarlijks tarief.

 

Wat is Microsoft 365

Met Microsoft 365 krijgt u de beschikking over een compleet pakket en wordt de gehele ICT-omgeving centraal beheerd. Met Microsoft 365 werkt u in de cloud en heeft u tegelijkertijd een goed beveiligde werkomgeving.
De kantoorwerkers, thuiswerkers en buitendienstwerkers kunnen met pc, laptop, tablet of smartphone op een veilige manier inloggen en documenten delen en real-time samenwerken. Veelgebruikte pakketten zijn Microsoft 365 Business Standard, Office 365 E3 en Exchange Online.

 

Beveiligde werkomgeving

Microsoft 365 biedt diverse tools om uw data te beveiligen zoals multi factor authenticatie, en het centraal beheren van apparaten. Ook worden doorlopend linkjes en bijlagen gescand om phishing en ransomware op te sporen.

 

Microsoft 365 voor bedrijven

Microsoft 365 is niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Het biedt een complete suite van productiviteitstools die u kunt gebruiken om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en samen te werken met uw collega’s en cliënten.

Met Microsoft 365 kunt u bijvoorbeeld een intranet opzetten, waarmee u informatie en bestanden met uw medewerkers kunt delen en uw bedrijfsprocessen kunt automatiseren.

Bovendien biedt Microsoft 365 u toegang tot geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals gegevensbeveiliging en controle op toegang tot bestanden. Hiermee kunt u zeker zijn dat uw bedrijfsgegevens veilig zijn, zelfs als ze worden gedeeld met externe partijen.

Met Microsoft 365 kunt u ook uw bedrijfsprocessen efficiënter maken door het automatiseren van bepaalde taken, zoals het versturen van e-mails of het opstellen van rapporten. Dit bespaart u tijd en moeite, en stelt u in staat om u te richten op andere belangrijke taken.

 

Microsoft 365 en de cloud

Microsoft 365 maakt gebruik van de cloud om u toegang te geven tot uw bestanden en toepassingen op elk apparaat. Dit betekent dat u altijd op de hoogte bent van de meest recente versies van uw bestanden, zelfs als u deze op meerdere apparaten gebruikt.

Bovendien kunt u met Microsoft 365 samenwerken met anderen, ook als zij geen Microsoft 365-abonnement hebben. U kunt hen toegang geven tot bepaalde bestanden of toepassingen, zodat u samen aan projecten kunt werken.