Microsoft 365

Pelican ICT is een Microsoft Cloud Solution Provider, wat betekent dat Pelican ICT rechtstreeks licenties inkoopt bij Microsoft. Dit is vrij uniek in Nederland, aangezien er maar een beperkt aantal Microsoft Cloud Solution Providers zijn, en dit zijn vaak de grote aanbieders. Het voordeel hiervan is dat wij licenties tegen een gunstiger tarief kunnen aanbieden dan wanneer deze rechtstreeks bij Microsoft worden aangeschaft.

Pelican ICT

Microsoft CSP

Microsoft CSP staat voor Microsoft Cloud Solution Provider. Het is een programma waarmee partners Microsoft cloud diensten, waaronder Office 365, Azure, Dynamics 365, en meer, kunnen doorverkopen aan hun klanten.

Via het CSP-programma kunnen partners de abonnementen van hun klanten rechtstreeks beheren, technische ondersteuning bieden en aanvullende waarde toevoegen met extra diensten. Dit geeft hen meer controle over de klantrelatie en stelt hen in staat oplossingen op maat te leveren op basis van specifieke behoeften.

 

Voordelen van Microsoft CSP

Flexibiliteit in Abonnementsmodellen: CSP biedt flexibele abonnementsmodellen en betalingsmogelijkheden. Klanten kunnen maandelijks betalen en hebben de mogelijkheid om op- of af te schalen afhankelijk van hun behoeften.

Persoonlijke Ondersteuning en Advies: Door te werken met een CSP-partner krijgt de klant persoonlijke ondersteuning en advies. De partner kan helpen bij het selecteren van de juiste Microsoft-cloudservices die aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant.

Gecentraliseerde Facturering: Klanten ontvangen een enkele geconsolideerde factuur van hun CSP-partner, ongeacht het aantal Microsoft-cloudservices dat ze gebruiken. Dit maakt het beheer van de facturering eenvoudiger en overzichtelijker.

Klantgerichte Oplossingen: CSP-partners kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Hierdoor krijgt de klant een oplossing die perfect past bij hun bedrijfsdoelen.

Kortom, het werken met een Microsoft CSP-partner kan voor klanten een waardevolle ervaring opleveren door hen te voorzien van persoonlijke ondersteuning, flexibele abonnementsmodellen en toegang tot de nieuwste technologieën, terwijl ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

Microsoft 365

Microsoft 365 is een alles-in-één productiviteitspakket met programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint. Het werkt online en in de cloud, waardoor je overal toegang hebt tot je bestanden. Met Microsoft 365 kun je gemakkelijk samenwerken aan documenten en ze delen met anderen. Het biedt ook handige extra’s zoals e-mail en cloudopslag via Outlook en OneDrive. Kortom, het is een essentieel hulpmiddel voor efficiënt werken.

Click Here

 

Wat kunnen wij u bieden?

Wij bij Pelican ICT staan klaar om u te ondersteunen binnen de Microsoft omgeving. Dit omvat onder andere het adviseren bij de keuze van de juiste licenties, zodat uw bedrijf flexibel kan blijven opereren zonder onnodige kosten. Of u nu behoefte heeft aan een maandelijkse opzegbare licentie vanwege een variërend aantal medewerkers, of juist kiest voor een langere looptijd vanwege een stabiel personeelsbestand, wij zorgen ervoor dat de licentiestructuur optimaal aansluit op uw behoeften en kosten bespaart op de lange termijn. Bovendien fungeren wij als de schakel tussen u als klant en Microsoft. Mocht er zich een probleem voordoen met een van uw licenties, dan nemen wij namens u contact op met Microsoft.Voor uitgebreide informatie over onze dienstverlening, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

 

Microsoft 365 voor bedrijven

Microsoft 365 is een veelzijdige cloudgebaseerde dienst ontworpen voor bedrijven van elke omvang en sector. Het biedt een uitgebreide suite van productiviteitstools, waaronder Word, Excel en PowerPoint, evenals geavanceerde samenwerkingstools zoals Teams en SharePoint. Deze applicaties zijn naadloos geïntegreerd om efficiënte workflowprocessen te ondersteunen. Microsoft 365 maakt flexibel werken mogelijk, met toegang tot bestanden en samenwerkingsmogelijkheden, zowel op kantoor als onderweg. Automatische updates en gegevenssynchronisatie besparen kostbare tijd voor gebruikers. De dienst biedt extra lagen functionaliteit, zoals geavanceerde beveiligingsfuncties en analysehulpmiddelen. Hierdoor kunnen bedrijven zich beschermen tegen cyberbedreigingen en waardevolle inzichten uit hun gegevens halen. Microsoft 365 is een krachtige tool die bedrijfsprocessen optimaliseert en de samenwerking verbetert, ongeacht de grootte van de organisatie. Het is een essentieel hulpmiddel om competitief te blijven in de mondiale markt.

Met Microsoft 365 kunt u bijvoorbeeld een intranet opzetten, waarmee u informatie en bestanden met uw medewerkers kunt delen en uw bedrijfsprocessen kunt automatiseren.

Bovendien biedt Microsoft 365 u toegang tot geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals gegevensbeveiliging en controle op toegang tot bestanden. Hiermee kunt u zeker zijn dat uw bedrijfsgegevens veilig zijn, zelfs als ze worden gedeeld met externe partijen.

Met Microsoft 365 kunt u ook uw bedrijfsprocessen efficiënter maken door het automatiseren van bepaalde taken, zoals het versturen van e-mails of het opstellen van rapporten. Dit bespaart u tijd en moeite, en stelt u in staat om u te richten op andere belangrijke taken.

Met het gebruiksvriendelijke Microsoft 365 admin portal heeft u de mogelijkheid om al uw licenties op één centrale locatie te beheren, waardoor het beheer van uw organisatie’s digitale middelen efficiënter en effectiever wordt. Of het nu gaat om het toewijzen van licenties aan nieuwe medewerkers, het omzetten van licenties tussen teamleden of het aanmaken en verwijderen van accounts, met dit krachtige platform kunt u al deze taken moeiteloos uitvoeren.

Daarnaast biedt het Microsoft 365 admin portal ook een scala aan andere handige functies, zoals gedetailleerde rapportage en analyses van licentiegebruik, het instellen van specifieke toegangsrechten en het implementeren van beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw organisatie optimaal profiteert van de beschikbare digitale tools. Door gebruik te maken van dit geavanceerde beheerportaal, kunt u de productiviteit en samenwerking binnen uw team naar een hoger niveau tillen, terwijl u tegelijkertijd de controle behoudt over uw software- en licentiebeheer.

 

Microsoft 365 licenties

Microsoft 365 biedt een uitgebreid pakket aan productiviteitstools en services die bedrijven en individuen in staat stellen om efficiënter te werken en beter samen te werken. Hier zijn enkele van de voordelen van het gebruik van Microsoft 365 licenties:

Toegang tot de nieuwste versies: Met een Microsoft 365 licentie krijg je altijd toegang tot de meest recente versies van bekende Microsoft-toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Dit betekent dat je altijd de nieuwste functies en beveiligingsupdates hebt, zonder extra kosten.

E-mail en agenda’s: Met Exchange Online krijg je toegang tot professionele e-maildiensten met geavanceerde functies zoals gedeelde agenda’s, contactpersonen en takenlijsten. Dit zorgt voor een efficiënte communicatie binnen en buiten de organisatie.

Flexibiliteit en schaalbaarheid: Microsoft 365 licenties zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan de behoeften van een organisatie. Je kunt licenties toevoegen of verwijderen naargelang de groei of veranderingen binnen u bedrijf.

Toegang op meerdere apparaten: Met een Microsoft 365-licentie kun je de toepassingen en diensten gebruiken op verschillende apparaten, waaronder pc’s, Macs, tablets en smartphones. Dit biedt flexibiliteit voor werknemers die onderweg of op afstand werken.

Microsoft 365 licenties bieden een uitgebreid pakket aan tools en services die de productiviteit verhogen, de samenwerking verbeteren en de beveiliging van bedrijfsgegevens waarborgen. Door te investeren in Microsoft 365 kunnen organisaties hun operationele efficiëntie vergroten en beter inspelen op de steeds veranderende behoeften van de moderne werkplek. In combinatie met de lage kosten en flexibliteit dit Pelican ICT is er een oplossing voor elk bedrijf!

Intresse? Neem dan contact met ons op!