Backup en Storage

Pelican ICT Cloud Storage biedt verschillende oplossingen voor online backup. Onze oplossingen zijn betrouwbaar, eenvoudig te gebruiken en faciliteren uitgebreide beveiligingsfuncties. Hieronder bespreken we de voordelen van onze online backup oplossingen en waarom ze de betere keuze zijn voor uw bedrijf.

 

Wat is Pelican Online Backup?

Pelican ICT biedt een scala aan back-up oplossingen die geschikt zijn voor elk bedrijf. Denk hierbij aan back-up software waarbij u zelf de controle heeft, of misschien geeft u juist de voorkeur aan een handsfree oplossing waarbij onze experts de back-ups voor u beheren en regelmatig controleren. Alles is mogelijk. De back-ups kunnen op diverse veilige locaties worden opgeslagen. Pelican ICT heeft meerdere datacenters tot zijn beschikking, waardoor uw back-ups op meerdere plekken veilig blijven opgeslagen. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om de data op een locatie naar uw keuze op te slaan, bijvoorbeeld een kopie bij u op kantoor. Voor meer informatie over alle mogelijkheden van onze back-up oplossingen, neem contact met ons op.

 

Voordelen Pelican ICT Cloud Storage

Pelican ICT Cloud Storage biedt een uitstekende oplossing voor online backup. Onze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven en bieden de volgende voordelen:

Betrouwbaarheid: Onze infrastructuur is uiterst betrouwbaar en biedt 24/7 beschikbaarheid. Bovendien worden al uw gegevens op meerdere locaties bewaard voor extra zekerheid.

Eenvoudig te gebruiken: Onze oplossingen zijn eenvoudig te gebruiken en bieden handige functies, zoals automatische backups en versleuteling.

Beveiliging: Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Wij bieden uitgebreide beveiligingsfuncties, waaronder versleuteling van gegevens en fysieke beveiliging van onze datacenters.

Waarom Pelican ICT Online Backup?

Backup-oplossing voor Servers

Onze backup-oplossing voor servers biedt automatische backups van uw servergegevens, zodat u altijd een recente kopie heeft.

Backup-oplossing voor desktop en laptop

Onze backup-oplossing voor desktop en laptops maakt automatische backups van al uw gegevens op uw computer, waaronder foto’s, documenten en e-mail.

Backup-oplossing voor ICT-omgevingen

Onze backup-oplossing voor ICT- omgevingen biedt automatische backups van al uw gegevens, waaronder kritieke bedrijfsgegevens en applicaties maar ook configuraties voor switches, firewalls en ander apparatuur waarbij een backup nodig is bij disaster recovery.