Netwerkbeheerder

Je komt te werken op de afdeling Netwerkbeheer waar je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor de tweedelijns storingen en het beheer van onze infrastructuur. Je adviseert onze klanten bij aanschaf van nieuwe (netwerk)apparatuur en ontwikkelt en implementeert oplossingen voor hun uitdagingen. Samen met de Servicedesk zorg je voor een klantvriendelijke dienstverlening waarbij de klant centraal staat.

Wij zijn op zoek naar…

een medewerker met de volgende eigenschappen!

Teamspeler

Onze ideale kandidaat gedijt goed in teamomgevingen en werkt graag samen met collega’s en andere afdelingen binnen de organisatie. Je deelt kennis en ondersteunt je team bij complexe netwerkprojecten.

Leergierig

Je bent altijd op zoek naar nieuwe kennis en technologieën om je vaardigheden te verbeteren en relevant te blijven in een snel evoluerend vakgebied. Je streeft ernaar om innovatieve oplossingen te ontdekken en toe te passen.

Klantgericht Denken

We verwachten dat je klantgericht bent en de behoeften van onze gebruikers begrijpt en dit gebruikt om een betrouwbare netwerkervaring te bieden.

Verantwoordelijk

We hechten veel waarde aan verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Het nakomen van afspraken en taken draagt bij aan het succes van onze projecten en klanttevredenheid.

Communicatief Vaardig

Communicatie is de sleutel tot effectieve samenwerking en klantenservice. We verwachten dat onze teamleden uitblinken in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.

Representatief

Wij geloven dat een professionele uitstraling en houding een positieve impact hebben op onze klantrelaties. Daarom verwachten we dat onze medewerkers representatief zijn en een goede vertegenwoordiging zijn van ons bedrijf.

Als je denkt dat je over deze eigenschappen beschikt en je wilt aansluiten bij ons dynamische team, horen we graag van je.

Diepgaande Netwerkexpertise

Je hebt een grondige kennis van netwerkprotocollen, configuratie en beveiliging. Je begrijpt complexe netwerkinfrastructuren en kunt deze effectief beheren.

Troubleshooting Vaardigheden

Je hebt aantoonbare ervaring in het snel identificeren en oplossen van netwerkstoringen en problemen. Je bent bedreven in het gebruik van diagnosehulpmiddelen en methodologieën.

Ervaring met Netwerkapparatuur:

Je hebt aantoonbare ervaring in het beheren van netwerkapparatuur, zoals routers, switches, firewalls en load balancers, en begrijpt hoe ze worden geconfigureerd en onderhouden.

Netwerkbeveiliging

Kennis van netwerkbeveiligingspraktijken en -tools, inclusief firewall-configuratie, VPN-implementatie en het beheren van beveiligingsincidenten, is cruciaal.

Gebruikersondersteuning

Het vermogen om technische ondersteuning te bieden en complexe technische informatie toegankelijk te maken voor niet-technische belanghebbenden is een waardevolle vaardigheid.

 

Je bent in het bezit van rijbewijs B, omdat sommige taken op andere locaties plaatsvinden.

Professionele Groei

We ondersteunen jouw professionele ontwikkeling en bieden kansen voor training en certificeringen om jouw vaardigheden te verbeteren.

Uitdagende Werkomgeving:

Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin innovatie en technologie voorop staan.

Ervaring opdoen:

Deze rol biedt uitgebreide mogelijkheden om praktische ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Professionele Uitrusting:

Jouw succes is onze prioriteit. Daarom stellen we hoogwaardige apparatuur en gadgets tot je beschikking. Denk hierbij aan een laptop, monitoren, ruime werkplek, enzovoort. We zorgen ervoor dat je hebt wat je nodig hebt om je werk efficiënt en comfortabel uit te voeren.

Netwerkconfiguratie en Beheer

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, configureren en beheren van complexe netwerkinfrastructuren om optimale prestaties en beveiliging te waarborgen.

Netwerkontwerp en Implementatie

Je implementeert en bewaakt beveiligingsmaatregelen om de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen. Dit omvat het opzetten van firewalls, intrusion detection/prevention systemen en het uitvoeren van beveiligingsaudits.

Netwerkmonitoring en Probleemoplossing

je bewaakt netwerkactiviteit, identificeert potentiële problemen en reageert snel om onderbrekingen te minimaliseren.

Technische Ondersteuning en Training:

Je ondersteunt gebruikers met netwerkgerelateerde vragen en problemen en biedt technische ondersteuning en training indien nodig.

Documentatie

Je houdt gedetailleerde documentatie bij van netwerkconfiguraties, wijzigingen en incidenten. Dit zorgt voor transparantie en helpt bij toekomstige analyses en verbeteringen.