Marketing Professional

Als Marketing Professional bij Pelican ICT speel je een essentiële rol in het bevorderen van onze IT-oplossingen en diensten. Samen met je collega’s werk je aan het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën om ons bedrijf te positioneren en onze klantenkring uit te breiden. Bij Pelican ICT zetten we ons in voor het leveren van waarde aan onze klanten, en jouw bijdrage aan het vergroten van ons marktbereik en het opbouwen van klantrelaties is van groot belang.

Wij zijn op zoek naar…

een medewerker met de volgende eigenschappen!

Creatief Denken

We zoeken naar een Marketing Professional met een creatieve geest die in staat is om innovatieve marketingcampagnes te bedenken en uit te voeren om ons IT-bedrijf op de kaart te zetten.

Klantgericht Denken

We verwachten dat je klantgericht bent en de behoeften van onze gebruikers begrijpt en dit gebruikt om een betrouwbare netwerkervaring te bieden.

Digitale Vaardigheden:

Je hebt ervaring met digitale marketing, inclusief online advertenties, sociale media en e-mailmarketing, en kunt deze kanalen effectief gebruiken om ons IT-bedrijf te promoten.

Storytelling:

Je bent bedreven in het vertellen van verhalen en kunt complexe IT-concepten omzetten in boeiende content die de aandacht van ons doelpubliek trekt.

Representatief

Wij geloven dat een professionele uitstraling en houding een positieve impact hebben op onze klantrelaties. Daarom verwachten we dat onze medewerkers representatief zijn en een goede vertegenwoordiging zijn van ons bedrijf.

Als je denkt dat je over deze eigenschappen beschikt en je wilt aansluiten bij ons dynamische team, horen we graag van je.

Basis MarketingKennis

We verwachten dat je een basisbegrip hebt van marketingprincipes, zelfs als je een startende professional bent. Dit kan bestaan uit academische cursussen, stages of projecten waarbij je in aanraking bent gekomen met marketingconcepten.

Digitale Marketinginteresse

Het is een pluspunt als je interesse hebt getoond in digitale marketing, bijvoorbeeld door deel te nemen aan online cursussen of workshops. Certificeringen zoals Google Analytics of HubSpot Inbound kunnen voordelig zijn.

Analytisch Denkvermogen

Een analytische mindset is belangrijk. Je moet in staat zijn om gegevens te begrijpen en te interpreteren om marketingbeslissingen te onderbouwen.

Netwerkbeveiliging

Kennis van netwerkbeveiligingspraktijken en -tools, inclusief firewall-configuratie, VPN-implementatie en het beheren van beveiligingsincidenten, is cruciaal.

Communicatievaardigheden

Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden zijn van groot belang. Je moet in staat zijn om marketingboodschappen helder en overtuigend over te brengen.

Je bent in het bezit van rijbewijs B, omdat sommige taken op andere locaties plaatsvinden.

Ondersteuning voor Jouw Groei:

Bij ons geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling. We bieden jou kansen voor training en certificeringen om jouw marketingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dynamische Werkomgeving:

Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin innovatie gestimuleerd wordt en bieden ruimte voor jouw ideeën.

Ervaring opdoen:

Deze rol is een springplank voor praktische ervaring. Je krijgt uitgebreide mogelijkheden om hands-on te leren en jouw marketingvaardigheden in de praktijk te brengen. We moedigen je aan om te experimenteren en te groeien.

Professionele Uitrusting:

Jouw succes is onze prioriteit. Daarom stellen we hoogwaardige apparatuur en gadgets tot je beschikking. Denk hierbij aan een laptop, monitoren, ruime werkplek, enzovoort. We zorgen ervoor dat je hebt wat je nodig hebt om je werk efficiënt en comfortabel uit te voeren.

Strategische Positionering

Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen en implementeren van strategieën om ons IT-bedrijf effectief te positioneren in de markt. Dit omvat het identificeren van unieke verkoopargumenten en concurrentievoordelen.

Campagnecreatie en Uitvoering:

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, plannen en uitvoeren van boeiende marketingcampagnes die gericht zijn op het aantrekken van potentiële klanten en het behouden van bestaande klanten.

Digitale Innovatie

In een steeds digitalerer wereld ben je de drijvende kracht achter het ontwikkelen van digitale marketinginitiatieven, inclusief online advertenties, SEO-strategieën en e-mailmarketing.

Resultaatgerichte Analyse:

Je analyseert de resultaten van marketinginspanningen om te begrijpen wat wel en niet werkt. Je gebruikt deze inzichten om strategieën voortdurend te optimaliseren.

Projectmanagement

Je beheert marketingprojecten van begin tot eind, zorgt voor tijdige levering en coördineert met verschillende belanghebbenden binnen de organisatie.