Systeembeheerder

Als Systeembeheerder bij Pelican ICT maak je deel uit van ons toegewijde team op de afdeling Systeembeheer. Bij onze team ben je verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van onze IT-infrastructuur. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de stabiliteit en efficiëntie van onze systemen, en je staat klaar om technische ondersteuning te bieden aan zowel interne als onze gewaardeerde klanten. Bij Pelican ICT stellen we de klant centraal, en jouw bijdrage aan een soepele en klantvriendelijke IT-dienstverlening is van onschatbare waarde.

Wij zijn op zoek naar…

een medewerker met de volgende eigenschappen!

Teamspeler

Onze ideale kandidaat gedijt goed in teamomgevingen en werkt graag samen met collega’s en andere afdelingen binnen de organisatie. Je deelt kennis en ondersteunt je team bij complexe netwerkprojecten.

Leergierig

Je bent altijd op zoek naar nieuwe kennis en technologieën om je vaardigheden te verbeteren en relevant te blijven in een snel evoluerend vakgebied. Je streeft ernaar om innovatieve oplossingen te ontdekken en toe te passen.

Klantgericht Denken

We verwachten dat je klantgericht bent en de behoeften van onze gebruikers begrijpt en dit gebruikt om een betrouwbare netwerkervaring te bieden.

Verantwoordelijk

We hechten veel waarde aan verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Het nakomen van afspraken en taken draagt bij aan het succes van onze projecten en klanttevredenheid.

Communicatief Vaardig

Communicatie is de sleutel tot effectieve samenwerking en klantenservice. We verwachten dat onze teamleden uitblinken in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.

Representatief

Wij geloven dat een professionele uitstraling en houding een positieve impact hebben op onze klantrelaties. Daarom verwachten we dat onze medewerkers representatief zijn en een goede vertegenwoordiging zijn van ons bedrijf.

Als je denkt dat je over deze eigenschappen beschikt en je wilt aansluiten bij ons dynamische team, horen we graag van je.

Systeemexpertise

Je beschikt over diepgaande kennis van besturingssystemen en servertechnologieën, met de vaardigheid om IT-omgevingen te beheren en optimaliseren.

Automatisering

Je hebt ervaring met automatiseringstools en scriptingstalen, waardoor je processen kunt stroomlijnen en efficiëntie kunt verbeteren.

Cloudintegratie

Kennis van cloudplatforms en het vermogen om hybride omgevingen te beheren en integreren is een pluspunt.

Gegevensbeheer

Je begrijpt datagestuurde besluitvorming en hebt ervaring met het beheren van gegevensopslag en back-upoplossingen.

Beveiligingsbewustzijn

Je bent bewust van beveiligingspraktijken en -protocollen en begrijpt hoe je bedrijfsmiddelen en gegevens kunt beschermen.

Gebruikersondersteuning

Het vermogen om technische ondersteuning te bieden en complexe technische informatie toegankelijk te maken voor niet-technische belanghebbenden is een waardevolle vaardigheid.

 

Je bent in het bezit van rijbewijs B, omdat sommige taken op andere locaties plaatsvinden.

Professionele Groei

We ondersteunen jouw professionele ontwikkeling en bieden kansen voor training en certificeringen om jouw vaardigheden te verbeteren.

Uitdagende Werkomgeving:

Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin innovatie en technologie voorop staan.

Ervaring opdoen:

Deze rol biedt uitgebreide mogelijkheden om praktische ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Professionele Uitrusting:

Jouw succes is onze prioriteit. Daarom stellen we hoogwaardige apparatuur en gadgets tot je beschikking. Denk hierbij aan een laptop, monitoren, ruime werkplek, enzovoort. We zorgen ervoor dat je hebt wat je nodig hebt om je werk efficiënt en comfortabel uit te voeren.

Systeemconfiguratie en Beheer

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, configureren en beheren van IT-systemen en serverinfrastructuren om optimale prestaties en beveiliging te waarborgen.

Systeemoptimalisatie

Je identificeert en implementeert systeemoptimalisaties en prestatieverbeteringen om een efficiënte werking te garanderen en downtime te minimaliseren.

Systeemmonitoring en Probleemoplossing

Je bewaakt de gezondheid en prestaties van systemen, identificeert potentiële problemen en voert tijdig probleemoplossing uit om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Nakivo Backup Beheer

Je beheert en onderhoudt Nakivo Backup & Replication-oplossingen om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van back-up- en herstelprocessen te waarborgen.

Technische Ondersteuning en Training

Je ondersteunt gebruikers met systeemgerelateerde vragen en problemen en biedt technische ondersteuning en training indien nodig.

Documentatie

Je houdt gedetailleerde documentatie bij van systeemconfiguraties, wijzigingen en incidenten. Dit zorgt voor transparantie en helpt bij toekomstige analyses en verbeteringen.