Oplossingen voor zakelijke e-mail

Er zijn diverse manieren om mail te ontvangen en te versturen. De meest gebruikte oplossingen worden hieronder uiteengezet.

 

Pelican MAPI

Met ons eigen e-mailproduct heeft u dezelfde functionaliteit die Exchange biedt, echter voor een lagere prijs. E-mail, agenda, taken en contactpersonen worden volledig ondersteund en u kunt deze gegevens delen met collega’s.

 

Pelican MAPI

Met ons eigen e-mailproduct heeft u dezelfde functionaliteit dat Exchange biedt, echter voor een lagere prijs. E-mail, agenda, taken en contactpersonen worden volledig ondersteund en u kunt deze gegevens delen met collega’s. Klik hier voor onze pagina over Pelican MAPI en lees over de eigenschappen en voordelen.

 

 

Exchange

Met Exchange van Microsoft worden e-mail, agenda, taken en contactpersonen in één pakket gecombineerd. De belangrijkste eigenschappen van Exchange zijn:

=

Naast e-mailen kunt u ook agenda’s aanmaken en contactpersonen centraal beheren.

=

U kunt uw gegevens vanaf uw smartphone, computer of laptop inzien.

=

Mail, agenda en andere data kunnen gedeeld worden met collega’s

Exchange wordt centraal op een server geïnstalleerd. Deze server zet u in uw eigen serverruimte maar kan ook in een datacenter gezet worden.

 

 

Hosted Exchange

De aanschaf van een Exchange server kan kostbaar zijn. Wij bieden daarom Hosted Exchange aan. Wij faciliteren  de Exchange server in onze datacenters. U verbindt via internet met uw eigen Exchange omgeving die bij ons gehost staat. Dit brengt enkele voordelen met zich mee:

=

Per gebruiker af te nemen voor een laag bedrag per maand

=

Er wordt dagelijks een backup gemaakt van de omgeving

=

Zeer flexibel te schalen naar de grootte van uw organisatie

=

Maandelijks opzegbaar

Bezoek onze pagina over Hosted Exchange voor meer informatie.

 

 

Reguliere e-mail (POP)

 POP is de meest simpele en goedkope manier voor het ontvangen en versturen van mail. De belangrijkste eigenschap van POP-mail is dat de mail van de server wordt verwijderd en op uw computer wordt opgeslagen. Dat betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor een goede backup van de mail en dat u de mail moet migreren als u een nieuwe computer aanschaft. POP is met name gunstig als u enkel één computer gebruikt om de mail te beheren.

Bij onze diverse hosting pakketten kunt u gratis POP e-mailadressen laten aanmaken.

 

 

IMAP

In tegenstelling tot POP-mail blijft de mail met IMAP wel op de mailserver staan. Op deze manier kunt u meerdere apparaten gebruiken om uw mail in te zien.  Uw mailbox kan hierdoor wel erg groot (en traag) worden.

Indien u POP e-mailadressen bij ons afneemt kan IMAP kosteloos voor u geactiveerd worden.