Strippenkaart

Bij Pelican ICT begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bedrijf draaiende te houden met betrouwbare technologie en beschikbare ICT-ondersteuning. Onze strippenkaarten zijn een flexibele oplossing voor bedrijven van elke omvang die op zoek zijn naar toegankelijke ICT-ondersteuning  en een servicedesk die verstand van zaken heeft.

Wat is een strippenkaart?

Een strippenkaart is een prepaid bundel van uren die u kunt gebruiken voor verschillende ICT-ondersteuningsdiensten. In plaats van een contract voor een bepaald aantal uren per maand, kunt u een strippenkaart aanschaffen en deze inzetten wanneer u ondersteuning nodig heeft. 

Wat is een strippenkaart?

Een strippenkaart is een prepaid bundel van uren die u kunt gebruiken voor verschillende IT-ondersteuningsdiensten. In plaats van het afsluiten van een contract voor een bepaald aantal uren per maand, kunt u strippenkaarten aanschaffen en deze gebruiken wanneer u dat nodig heeft. Dit betekent dat u volledige flexibiliteit heeft over wanneer u ondersteuning wilt en hoeveel u wilt gebruiken.

Voordelen van een strippenkaart

Flexibiliteit

U kunt de uren gebruiken wanneer u ze nodig heeft en voor de diensten die u nodig heeft.

Kostenbesparend

U betaalt alleen voor de uren die u gebruikt en hoeft geen langdurig contract af te sluiten.

Snelle reactietijd

U heeft toegang tot onze ICT-ondersteuning wanneer u het nodig heeft, zonder te hoeven wachten op de reactietijd van een contractuele overeenkomst.

Deskundige ondersteuning

Onze IT-professionals hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van bedrijven van elke omvang en zijn zeer bekwaam in het oplossen van problemen.

Waarom Pelican ICT?

Pelican ICT biedt zeer uitgebreide ICT-ondersteuning en we zijn er trots op dat we al meer dan 20 jaar op hoog niveau meedraaien in deze branche. Onze ICT-professionals hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van bedrijven van elke omvang. Wij geloven in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Bovendien bieden we concurrerende tarieven via onze strippenkaarten, met flexibele bundels van uren om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Onze strippenkaarten zijn een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare ICT-ondersteuning zonder zich te hoeven vastleggen aan een langdurig contract.