Total website

Voor sommige ondernemers is een website slechts bedoeld als een online visitekaartje. Anderen zien hun website als een krachtig middel om meer naamsbekendheid te verwerven of grotere omzetten te behalen. Wat uw doel ook is, Pelican ICT vertaalt uw wensen naar een website die aan uw behoeften voldoet.

 

Total Website is echt iets voor u

U wilt een website die er goed uitziet, gemakkelijk te beheren is, geoptimaliseerd is voor Google en bovendien veilig is tegen hackers en spammers? Of het nu gaat om een eenvoudige website, een webshop of een unieke webapplicatie gekoppeld aan een database

– alles is mogelijk met Total Website

Hoe werkt het Total Website concept?

De Voorberijding

Een goede voorbereiding is cruciaal bij het ontwikkelen van een website. Nadat we naar u hebben geluisterd en uw visie en wensen goed begrijpen, bespreken we alle mogelijkheden met u en komen we tot een plan. Dit functioneel ontwerp dient als basis voor het gehele traject.

De Vorming

De vormgeving van uw website moet voldoen aan de uitstraling die u voor ogen heeft. U kunt kiezen uit tientallen ingebouwde sjablonen die als basis kunnen dienen voor uw website en volledig naar uw smaak en stijl kunnen worden aangepast. Daarnaast kunnen we uw huidige huisstijl nabootsen of een kant-en-klaar ontwerp aanschaffen.

De Implementatie

Zodra het ontwerp volledig naar uw wens is, kan deze in het Content Management Systeem worden geïmplementeerd. Met het CMS kunt u zelf uw website vullen met tekst en afbeeldingen op dezelfde gemakkelijke wijze als u gewend bent van uw vertrouwde tekstverwerker.

De Website live zetten

Zijn alle functionaliteiten getest? Heeft u de website gevuld met content? Bent u tevreden over hoe alles werkt en eruitziet? Dan kan de website live.

Wat kost Total Website?

We zijn niet op de hoogte van uw specifieke wensen voor uw beoogde website, daarom is het moeilijk voor ons om nu al een prijs te bepalen. Echter, uit onze ervaring blijkt dat veel mensen op zoek zijn naar een eenvoudige website met standaard functies. Om aan deze vraag te voldoen, hebben we drie pakketten samengesteld waarmee u snel en gemakkelijk een functionerende website kunt laten maken.

Onze pakketten zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. Elk pakket biedt verschillende opties en functies om uit te kiezen, zodat u uw website kunt aanpassen aan uw specifieke wensen. Bovendien zijn al onze websites zoekmachinevriendelijk en responsief, wat betekent dat ze op elk apparaat goed worden weergegeven.

Onze deskundige ontwikkelaars zullen ervoor zorgen dat uw website snel en efficiënt wordt gebouwd, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over technische details. Bovendien zorgen we ervoor dat uw website veilig en betrouwbaar is, zodat u en uw klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de beveiliging van gegevens.

Kortom, onze drie pakketten bieden een snelle en eenvoudige oplossing om uw website-ideeën tot leven te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te bespreken welk pakket het beste bij uw behoeften past.

Instant

Met een instant website kunt u meteen aan de slag zonder (of met weinig) hulp van Pelican ICT. 

Basis

Een basis website is simpel van opzet en ziet er uit zoals u wilt.

Compleet

Voor de uitgebreidere websites met extra functionaliteiten is het Compleet pakket perfect.

Webshop

Als u een volledig werkende webshop wilt met bijvoorbeeld betaalmogelijkheden voor uw klanten dan kiest u voor het Webshop pakket.