Verbeter uw klantrelaties, stuur professionele nieuwsbrieven

Pelican's email marketing software bevat alles wat u nodig heeft voor het creëren, verzenden, volgen en winstgevend maken van uw email marketing. Pelican Mail Marketeer bevat krachtige functionaliteiten om zoveel uit uw mailcampagnes te halen. U kunt Mail Marketeer gebruiken om contactmomenten met uw relaties te creëren of anderzijds leads en prospects via email te benaderen en op de hoogte te brengen van uw diensten en producten.

Pelican Mail Marketeer is ontworpen om meer business te creeren!

De belangrijkste functionaliteiten van Mail Marketeer:

  • Test uw mail uitvoerig met de inbox checker, waarmee u inzicht hebt hoe uw mail er uit ziet in de verschillende mailprogramma's zoals bijvoorbeeld Outlook en Gmail.
  • Gratis, ingebouwde spam-check waarmee geanalyseerd wordt of uw mail door diverse spamfilters komt.
  • Altijd een schone lijst doordat Mail Marketeer automatisch inactieve of foutieve emailadressen verwerkt.
  • Zelf te ontwerpen aanmeldformulieren voor op uw website. Aanmelden gaat snel en automatisch zodat u nooit meer zelf adressen hoeft toe te voegen aan uw bestand.
  • Uitgebreide statistieken voor inzicht in het open- en klikgedrag van de ontvangers van uw mail.
  • Voldoet aan de wetgeving! De Mail Marketeer geeft u voldoende mogelijkheden om aan de nieuwe wet- en regelgeving te voldoen met betrekking tot spam.

Kortom, een zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijk systeem om uw nieuwsbrieven of promotiecampagnes te mailen.

Uw investering

Bij vergelijkbare aanbieders moet u vaak overal voor betalen. Het aantal adressen in uw bestand, het aantal e-mails dat u stuurt etc. Pelican ICT hanteert lage tarieven waarmee u all-inclusive nieuwsbrieven kunt versturen.

Wilt u maar enkele nieuwsbrieven per jaar versturen? Dan kunt u voor 75 euro per verzending al een volledige nieuwsbrief versturen. Als u van plan bent meer nieuwsbrieven te versturen, dan kunt u vanaf 45 euro per maand onbeperkt verzenden. Neem voor meer informatie contact met ons op! 

Actualiteiten
 

Update: Ook de jaarlijke audit is goed doorstaan waardoor Pelican ICT gecertificeerd blijft!

Sinds begin 2015 hebben we hard gewerkt aan de certificering van ISO 9001:2015 (Kwaliteitsmanagement) en 27001:2017 (Databeveiliging). In augustus 2015 hebben we de officiële certificaten ontvangen en is Pelican ICT gecertificeerd voor beide normen.Door het behalen van deze certificeringen laten wij onze klanten zien dat wij voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitmanagement en informatiebeveiliging.

 

LiveZilla Live Help