• Welkom bij Pelican ICT Almere Welkom bij Pelican ICT Almere

  Pelican ICT specialiseert zich in de automatisering van bedrijven. De basis van onze dienstverlening is onze expertise op het gebied van netwerken en netwerkbeveiliging. Hieruit vloeit ook een tal van andere diensten voort.

  Klik hier om meer over Pelican ICT te lezen >>

 • Pelican ICT & De Cloud Pelican ICT & De Cloud

  U heeft vast wel eens van de marketingterm 'De Cloud' gehoord. Het betekent simpelweg dat uw internetverbinding wordt gebruikt om applicaties op afstand uit te voeren. Pelican ICT biedt al jaren dergelijke diensten aan, zoals bijvoorbeeld onze Online Backup of Virtuele Desktop diensten. 

  Wil u daar hier meer over weten? Blader gerust onze website door of neem contact met ons op.

 • Voice over IP Voice over IP

  Met Pelican VoIP krijgt u meer controle over uw telefonie, verhoogt u de geluidskwaliteit van gesprekken en bespaart u kosten. Al vanaf 5 euro per maand!

  Klik hier voor onze VoIP diensten >>

 • Het hoofd boven water houden Het hoofd boven water houden

  Voor veel bedrijven is het door de financiële crisis hard werken om het hoofd boven water te houden. Wij zijn transparant over onze tarieven en vinden dat kwalitatieve dienstverlening helemaal niet duur hoeft te zijn. Daarnaast hoeft u nooit bang te zijn aan ons “vast te zitten”. Al onze diensten zijn schaalbaar en maandelijks opzegbaar. 

LiveZilla Live Help