Wij zijn ICT professionals

Pelican ICT specialiseert zich in de automatisering van bedrijven. De basis van onze dienstverlening is onze expertise op het gebied van netwerken en netwerkbeveiliging. Hieruit vloeit ook een tal van andere diensten voort op het gebied van:

  • Systeembeheer
  • Hosting
  • Internet en VoIP
  • E-mail
  • Hardware en software

Uw project - hoe groot of klein dan ook - verdient onze volledig toegewijde en servicegerichte aanpak. Of er nu een nieuwe laptop nodig is voor op kantoor, of als het netwerk van een gemeente of universiteit geoptimaliseerd moet worden; u kunt altijd rekenen op Pelican ICT.

Pelican ICT heeft een netwerkinfrastructuur waar menig Internet Service Provider jaloers op zou kunnen zijn. Onze datacentra zijn aangesloten op diverse Transit verbindingen. Hiermee kunnen wij snelle en stabiele internetverbindingen faciliteren van en naar onze klanten. Wij voeren zelf de routing uit en zorgen voor fallbacks zodat u altijd online bent. Dit is noodzakelijk voor de uptime en kwaliteit van veel van onze diensten.

Pelican ICT onderscheidt zich niet alleen met meerdere datacentra en een eigen netwerkinfrastructuur, het is vooral ons kennisniveau waardoor wij met recht onszelf ICT professionals kunnen noemen. Wij doen meer dan alleen maar producten leveren of "de computer even aansluiten". Wij configureren en testen zodat het nu en in de toekomst blijft werken. Wij lossen uw ICT problemen op, zodat u zich nergens om hoeft te bekommeren.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek.  

Actualiteiten
 

Update: Ook de jaarlijke audit is goed doorstaan waardoor Pelican ICT gecertificeerd blijft!

Sinds begin 2015 hebben we hard gewerkt aan de certificering van ISO 9001:2015 (Kwaliteitsmanagement) en 27001:2017 (Databeveiliging). In augustus 2015 hebben we de officiële certificaten ontvangen en is Pelican ICT gecertificeerd voor beide normen.Door het behalen van deze certificeringen laten wij onze klanten zien dat wij voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitmanagement en informatiebeveiliging.

 

LiveZilla Live Help