Voorkom netwerkstoringen met onze proactieve monitoring service.

De stabiliteit en veiligheid van uw netwerk is afhankelijk van meerdere elementen. Een defecte poort in uw firewall of een server met een volle disk zijn voorbeelden van zaken die met de monitoring service van Pelican ICT gedetecteerd kunnen worden. Hiermee wordt het risico dat uw netwerk er (voor langere tijd) uit ligt sterk verminderd. Deze dienst is speciaal ontwikkeld voor de kleine tot middelgrote bedrijfsnetwerken.

Wat zijn de voordelen van de Pelican Monitor Service?

De kleinste storingen kunnen de grootste gevolgen hebben. Juist die kleinere storingen kunnen makkelijk voorkomen worden. Als u op een maandagochtend niet meer bij uw data kunt en er blijkt dat een schijf van uw server defect of vol geraakt is, dan bent u eigenlijk al te laat. Dit is frustrerend voor u en uw medewerkers en kost in veel gevallen extra tijd en geld. Met de Pelican Monitor Service kunt u dit voorkomen in plaats van genezen.

Hoe werkt de Pelican Monitoring Service?

De monitoring service is een softwarepakket dat op onze beveiligde datacentra geïnstalleerd staat. De cruciale apparaten binnen uw netwerk (zoals bijvoorbeeld uw server, de switch en de firewall) worden binnen de monitoring software geconfigureerd. Met een bepaalde interval wordt er een signaal gestuurd naar uw netwerkapparaten. Dit signaal controleert of alles nog naar behoren werkt en stuurt die informatie terug naar het monitoring systeem . Als een (beginnende) storing zich voordoet, gaat er letterlijk een lampje bij ons branden en kunnen we adequaat reageren.

Geen vervelende verrassingen meer.

Voor een vast, laag bedrag per maand wordt de continuïteit van uw netwerk 24/7 nauwlettend in de gaten gehouden. Het maakt niet uit hoe klein uw netwerk is, u kunt er zelfs voor kiezen om maar één apparaat binnen uw netwerk te monitoren. Laat u niet meer verrassen en voorkom langdurige downtime met de Pelican Monitoring Service. 

Actualiteiten
 

Update: Ook de jaarlijke audit is goed doorstaan waardoor Pelican ICT gecertificeerd blijft!

Sinds begin 2015 hebben we hard gewerkt aan de certificering van ISO 9001:2015 (Kwaliteitsmanagement) en 27001:2017 (Databeveiliging). In augustus 2015 hebben we de officiële certificaten ontvangen en is Pelican ICT gecertificeerd voor beide normen.Door het behalen van deze certificeringen laten wij onze klanten zien dat wij voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitmanagement en informatiebeveiliging.

 

LiveZilla Live Help