Hosted Exchange

Met Microsoft Exchange kunnen gebruikers e-mail, agenda, taken en contactpersonen gemakkelijk beheren en combineren in één enkel pakket. Dit platform biedt een uitgebreide functionaliteit die uw werkdag productiever maakt.

 

Wat is Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een e-maildienst die draait op de servers van Pelican ICT in plaats van op uw eigen server. Dit betekent dat u zich  geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud en de beveiliging van uw eigen server. Uw e-mails, contacten en agenda worden veilig opgeslagen in de cloud en zijn altijd en overal toegankelijk. Bovendien wordt uw e-mailverkeer beschermd tegen spam, virussen en malware.

 

Wat is Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een e-maildienst die draait op de servers van Pelican ICT in plaats van op uw eigen server. Dit betekent dat u geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud en de beveiliging van uw eigen server. Uw e-mails, contacten en agenda worden veilig opgeslagen in de cloud en zijn altijd en overal toegankelijk. Bovendien wordt uw e-mailverkeer beschermd tegen spam, virussen en malware.

 

Voordelen van Hosted Exchange 

Betrouwbaarheid

Hosted Exchange is een zeer betrouwbare e-maildienst. Onze servers zijn altijd up-to-date en we maken gebruik van de nieuwste technologieën om uw e-mailverkeer te beschermen. U kunt erop vertrouwen dat uw e-mails veilig en snel worden afgeleverd.

Gebruiksgemak

Hosted Exchange is zeer gebruiksvriendelijk. U kunt uw e-mail, contacten en agenda eenvoudig beheren via de webinterface of via uw favoriete e-mailclient, zoals Outlook. Bovendien kunt u eenvoudig nieuwe gebruikers toevoegen en beheren via ons beheerpaneel.

Flexibiliteit

Hosted Exchange is zeer flexibel. U kunt het aantal gebruikers eenvoudig op- of afschalen, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende pakketten, afhankelijk van de functies die u nodig heeft.

Veiligheid

Hosted Exchange biedt uitstekende beveiliging tegen spam, virussen en malware. Bovendien worden uw e-mails en gegevens veilig opgeslagen in de cloud, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over dataverlies of diefstal.