Uw eigen server aanschaffen of leasen in het Pelican ICT Datacenter

Pelican ICT maakt gebruik van twee goed beveiligde datacentra die volledig airconditioned zijn en direct overschakelen op noodvoorziening mocht de stroom uitvallen. Onze serverkasten zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze medewerkers, en in geval van calamiteiten kunnen wij snel ter plekke zijn.

U kunt een plaats in onze kast huren voor uw eigen webserver maar als u geen eigen server wilt kopen, kunt u ook serverruimte bij ons huren. De server laat u volledig door ons beheren of u doet het remote beheer van de server en applicaties zelf. Mocht uw server problemen ondervinden, dan weet u zeker dat u gebruik kunt maken van de jarenlange ervaring van Pelican ICT op het gebied van serverbeheer en webhosting.

Onze hostingpakketten en dedicated hosting services worden aangeboden met een vast aantal GB’s aan dataverkeer. Voor websites die meer data gebruiken, wordt het extra verbruik per maand berekend

Actualiteiten
 

Update: Ook de jaarlijke audit is goed doorstaan waardoor Pelican ICT gecertificeerd blijft!

Sinds begin 2015 hebben we hard gewerkt aan de certificering van ISO 9001:2015 (Kwaliteitsmanagement) en 27001:2017 (Databeveiliging). In augustus 2015 hebben we de officiële certificaten ontvangen en is Pelican ICT gecertificeerd voor beide normen.Door het behalen van deze certificeringen laten wij onze klanten zien dat wij voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitmanagement en informatiebeveiliging.

 

LiveZilla Live Help