Het Total Website concept levert u snel en gemakkelijk een betaalbare website op.

Voor sommige ondernemers is een website enkel bedoeld als een online visitekaartje. Anderen vinden hun website een krachtig middel om meer naamsbekendheid te verkrijgen of grotere omzetten mee te behalen. Wat het doel van uw website ook is; Pelican ICT zet uw wensen om in een website waar u wat aan heeft.

Total Website is echt wat voor u.
U wilt een website die er goed uit ziet, makkelijk te beheren is, geoptimaliseerd is voor Google en bovendien veilig is voor hackers en spammers? Een simpele website, een webshop of een unieke web applicatie gekoppeld aan een database? Alles is mogelijk met Total Website.

Hoe werkt het Total Website concept?

 1. DE VOORBEREIDING
  Voor het ontwikkelen van een website is een goede voorbereiding cruciaal. Nadat wij naar u geluisterd hebben en uw visie en wensen goed begrijpen, zullen we alle mogelijkheden met u bespreken en tot een plan komen.  Dit functioneel ontwerp dient als basis voor het gehele traject.
   
 2. DE VORMGEVING
  De vormgeving van uw website moet voldoen aan de uitstraling die u voor ogen heeft. U kunt kiezen uit tientallen ingebouwde sjablonen die als basis kunnen dienen voor uw website en geheel naar uw smaak en stijl aangepast kunnen worden.  Daarnaast kunnen we uw huidige huisstijl nabouwen of een kant-en-klaar ontwerp aanschaffen.  
   
 3. DE IMPLEMENTATIE
  Zodra het ontwerp compleet naar wens is, kan deze in het Content Management Systeem geïmplementeerd worden. Met het CMS kunt u zelf uw website vullen met tekst en plaatjes op dezelfde gemakkelijke wijze zoals u met uw vertrouwelijke tekstverwerker werkt.
   
 4. DE WEBSITE LIVE BRENGEN
  Zijn alle functionaliteiten getest? Heeft u de website gevuld met content? Bent u tevreden hoe alles werkt en er uit ziet? Dan kan de website live.

Wat kost Total Website?
Wij weten niet wat uw wensen zijn voor de website die u voor ogen heeft. Het is voor ons daarom lastig om nu een prijskaartje aan uw website te hangen. Toch leert de ervaring ons dat veel mensen snel een simpele website willen hebben met standaard functionaliteiten. Speciaal daarvoor hebben wij drie pakketten ontwikkeld waarmee u zonder teveel gedoe een werkende website opgeleverd kunt krijgen.

Instant Basis Compleet Webshop
Met een instant website kunt u meteen aan de slag zonder (of met weinig) hulp van Pelican ICT. Probeer het meteen gratis uit op http://instantwebsite.pict.nl Een basis website is simpel van opzet en ziet er uit zoals u wilt. Voor de uitgebreidere websites met extra functionaliteiten is het Compleet pakket perfect. Als u een volledig werkende webshop wilt met bijvoorbeeld betaalmogelijkheden voor uw klanten dan kiest u voor het Webshop pakket.
  Setup & Implementatie: € 995,- Setup & Implementatie: € 1295,- Setup & Implementatie: € 1495,-
Kosten van CMS vanaf €2,- per maand

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat of meer informatie.

Actualiteiten
 

Update: Ook de jaarlijke audit is goed doorstaan waardoor Pelican ICT gecertificeerd blijft!

Sinds begin 2015 hebben we hard gewerkt aan de certificering van ISO 9001:2015 (Kwaliteitsmanagement) en 27001:2017 (Databeveiliging). In augustus 2015 hebben we de officiële certificaten ontvangen en is Pelican ICT gecertificeerd voor beide normen.Door het behalen van deze certificeringen laten wij onze klanten zien dat wij voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitmanagement en informatiebeveiliging.

 
Contactgegevens
 

Pelican ICT B.V.

De Steiger 131
1351 AM Almere Haven

035 - 642 32 42

info@pelican-ict.nl
verkoop@pelican-ict.nl
helpdesk@pelican-ict.nl

btw: NL813090362B01
kvk: 32075037

Algemene Voorwaarden (PDF)
Privacy verklaring (PDF)

 

LiveZilla Live Help