Met onze Strippenkaart kunt u tegen gereduceerde tarieven gebruik maken van onze kennis en diensten.

Met de Pelican ICT Strippenkaart koopt u tegen een gereduceerd tarief een vast aantal strippen in. Deze strippen kunt u inzetten voor werkzaamheden die Pelican ICT op afstand of op locatie voor u uitvoert. Hoe meer Strippen (dus eigenlijk tijd in uren) u vooraf inkoopt, hoe hoger uw korting op ons standaard uurtarief is.   

U kunt beveiligd op onze website inloggen om een overzicht te krijgen van alle werkzaamheden die wij voor u gedaan hebben. Op deze manier krijgt u niet meer na elk telefoontje of een bezoek een factuur, maar verrekenen wij de gespendeerde tijd met het tegoed van uw Strippenkaart. 

Alle voordelen van een Pelican ICT Strippenkaart op een rij:

  • U kunt een beroep doen op de uitgebreide kennis van Pelican ICT tegen een gereduceerd tarief.
  • U krijgt geen factuur meer na elk bezoek of telefoongesprek; op deze  manier wordt administratieve rompslomp voorkomen. Alle werkzaamheden die wij voor u uitvoeren verrekenen wij met uw Strippenkaart.   
  • Op onze website vindt u een overzicht van werkzaamheden die wij voor u uitgevoerd hebben, hoeveel strippen wij daarvoor gerekend hebben en uiteraard wat uw actuele tegoed is. 
Strippenkaart
 

Strippenkaart 

 
Actualiteiten
 

Update: Ook de jaarlijke audit is goed doorstaan waardoor Pelican ICT gecertificeerd blijft!

Sinds begin 2015 hebben we hard gewerkt aan de certificering van ISO 9001:2015 (Kwaliteitsmanagement) en 27001:2017 (Databeveiliging). In augustus 2015 hebben we de officiële certificaten ontvangen en is Pelican ICT gecertificeerd voor beide normen.Door het behalen van deze certificeringen laten wij onze klanten zien dat wij voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitmanagement en informatiebeveiliging.

 

LiveZilla Live Help