Pelican ICT to the rescue

Om ervoor te zorgen dat alles op het gebied van uw computers, servers en overige ICT infrastructuur uitstekend werkt, dient het systeembeheer binnen uw organisatie goed geregeld te zijn. Als u dit deels of volledig wilt uitbesteden aan professionele IT specialisten, dan bent u bij Pelican ICT aan het goede adres.

Tijdens onze jarenlange ervaring in de ICT dienstverlening voor kleine en grote organisaties hebben wij geleerd wat u als ondernemer of IT manager belangrijk vindt. Het is ons streven binnen uw organisatie een hoogstaande ICT oplossing neer te zetten dat voldoet aan uw wensen, schaalbaar is en met zo min mogelijk support jarenlang blijft werken. Het is onze visie dat dit te realiseren zonder dat u veel te hoge investeringen hoeft te doen.

Pelican ICT biedt u:

  • Robuuste oplossingen die niet een pleister op de wond bieden, maar nu én in de toekomst met zo min mogelijk support blijven werken.
  • Transparantie omtrent kosten, eerlijke prijzen en tarieven.
  • Een professionele maar ook persoonlijke benadering.
  • Degelijk advies waar uw bedrijf en iedereen binnen uw organisatie beter van wordt.
  • Kwaliteitsproducten van topfabrikanten zonder dat u daarvoor de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Laat uw automatisering nu een vlucht nemen! Wilt u ontdekken hoe goed Pelican ICT is en uw automatisering een vlucht laten nemen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij maken ter plekke een gratis netwerkscan en brengen geheel vrijblijvend een voorstel op maat voor u uit. 

Gratis netwerkscan
 

Om de tafel met Pelican ICT

Voor een goed en vrijblijvend advies gaat u met ons om de tafel zitten.
Wij komen graag bij u langs voor een gratis netwerkscan. Op basis hiervan doen wij een vrijblijvend advies.

 
Actualiteiten
 

Update: Ook de jaarlijke audit is goed doorstaan waardoor Pelican ICT gecertificeerd blijft!

Sinds begin 2015 hebben we hard gewerkt aan de certificering van ISO 9001:2015 (Kwaliteitsmanagement) en 27001:2017 (Databeveiliging). In augustus 2015 hebben we de officiële certificaten ontvangen en is Pelican ICT gecertificeerd voor beide normen.Door het behalen van deze certificeringen laten wij onze klanten zien dat wij voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitmanagement en informatiebeveiliging.

 

LiveZilla Live Help