Een snelle en stabiele internet-
verbinding voor zakelijk gebruik.

E-mailen, websites bezoeken, VoIP of andere intensieve internetapplicaties; elk bedrijf heeft tegenwoordig een goede verbinding met het internet nodig. Pelican ICT levert u een stabiele internetlijn met de snelheid en bandbreedte die u nodig heeft tegen overzichtelijke tarieven.

Glasvezel

Met een glasvezelverbinding (ook wel fiber genoemd) bent u verzekerd van een goede verbinding . De belangrijkste eigenschappen van fiber zijn:

  • Hoge snelheden haalbaar (ook over langere afstanden).
  • Symmetrische bandbreedte waardoor snelheden voor upload en zowel download gelijk zijn.
  • Hoge bandbreedte waardoor meerdere diensten over één verbinding toegepast kunnen worden.

Fiber maakt momenteel een opmars (voor zowel consumenten als zakelijk gebruik) en wordt steeds sneller en goedkoper. Bij Pelican ICT heeft u al een glasvezelverbinding vanaf 275 euro per maand.

xDSL

Met een xDSL verbinding wordt het traditionele kopernetwerk (zoals bijvoorbeeld de telefoonkabel) gebruikt om aansluiting te krijgen met internet. U heeft vast wel eens van ADSL gehoord of misschien gebruik u thuis een ADSL modem. Er zijn echter meer varianten zoals bijvoorbeeld SDSL of VDSL waar o.a. hogere snelheden mee behaald kunnen worden.

xDSL kenmerkt zich voornamelijk door:

  • Hoge download maar lage upload snelheden.
  • Relatief lage tarieven (al vanaf 25 euro per maand).
  • Overboeking waarbij de totale bandbreedte capaciteit vaak wordt gedeeld met andere gebruikers.

Wilt u weten wat voor internetverbinding het beste bij u past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Hoe snel is uw huidige internet?
 

 

 

 
Actualiteiten
 

Update: Ook de jaarlijke audit is goed doorstaan waardoor Pelican ICT gecertificeerd blijft!

Sinds begin 2015 hebben we hard gewerkt aan de certificering van ISO 9001:2015 (Kwaliteitsmanagement) en 27001:2017 (Databeveiliging). In augustus 2015 hebben we de officiële certificaten ontvangen en is Pelican ICT gecertificeerd voor beide normen.Door het behalen van deze certificeringen laten wij onze klanten zien dat wij voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitmanagement en informatiebeveiliging.

 

LiveZilla Live Help